tala fou

tala fou

Aisea e si'i ai e jacks le mamafa tele i sina taumafaiga itiiti?

O le tulaga o le "se toe faafoi tele mo se tupe teufaafaigaluega itiiti" o loo i ai i soo se mea i le olaga i aso taitasi. Hydraulic Jack o se faʻataʻitaʻiga o "se tupe maua tele mo se tupe teufaafaigaluega tele".

O le jack e tele lava ina aofia ai le au, faavae, piston rod, cylinder ma isi vaega.O vaega uma lava e iai sona sao taua i le fa'agaioiina o le jack atoa, ma e na'o le tagata fa'afoe e mana'omia le fa'auluina o sina malosi itiiti e si'i ai le tele o tone o mea mamafa.

O le mafuaaga e mafai ai ona ausia lenei aafiaga e mafua ona o ni mataupu faavae se lua.O le tasi itu o le mataupu faavae o le leverage.E ala i le oomiina o le au o le jack, o la tatou vaega e uu lima o le lima malosi, ma o le vaega pu'e o le lima tetee.O le tele o le fua o le lima malosi i le lima tetee, o le itiiti ifo o le taumafaiga e tatau ona tatou faʻaogaina.

O le vaega lona lua o le felauaiga o masini.O le mea faʻapipiʻi tele e faʻauluina e le pinion ona tuʻuina atu lea i le sikulima e faʻateleina ai le torque ma ausia le aʻafiaga o le faʻasaoina o galuega.O le tautala saʻo, o le tuʻuina atu o mea faʻaoga o se faʻaleagaina o le mataupu faavae o le leverage.

O le mea tonu lava lea i lalo o le fa'aola fa'alua o galuega fa'aola o le lever principle ma gear transmission lea e aumaia ai e le sikuli sikuli le "fa pe lua ta" i le atoatoa, ma foia ai le tele o faafitauli tatou te fetaiai i o tatou olaga i aso taitasi ma galuega tetele.


Taimi meli: Iuni-10-2022